Jeg er alltid på jakt etter modeller til shoots og prosjekt jeg har gående. Alle modeller må være 18 år eller eldre. Jeg har ingen maks aldersgrense så lenge du oppfyller de kravene til fysikk og utseende som gjelder for hver enkelt shoot eller prosjekt

Jeg er alltid på jakt etter modeller til shoots og prosjekt jeg har gående. Alle modeller må være 18 år eller eldre. Jeg har ingen maks aldersgrense så lenge du oppfyller de kravene til fysikk og utseende som gjelder for hver enkelt shoot eller prosjekt.

Jeg betaler for de fleste shoots basert på oppdraget og/eller erfaring. Modeller uten erfaring kan kontakte meg for TFP-shoots. Jeg jobber ALLTID med kontrakter som sikrer både modell og meg som fotograf.

Kontraktene inneholder informasjon og rammer for hvordan bildene kan brukes, hvem som kan bruke de og i hvilke sammenhenger bildene kan brukes.

På denne siden finner du informasjon om hva jeg er «på jakt etter» pr. i dag. Om du ikke passer til noen av de shoots og prosjekt som er listet på denne siden, kontakt meg gjerne. Det er alltid greit å ha noen navn på blokka for å slippe tidkrevende søk når det dukker opp oppdrag osv.

Mail meg gjerne på mail@ericheed.com for mer informasjon.

 

Det er for tiden ingen modell-søk på EricHeed.com

Foto: Eric Heed
EricHeed.com
Share This